Stäng
✔ Frakt 59kr ✔ Snabb leverans ✔ 14 dgrs returrätt
Startsida / Om oss

Om oss

Jag heter Eleonore Fredin och är ägare till butiken Liljedals Väskor.

Hos oss kan du handla allt från handväskor, skolväskor, ryggsäckar jobbväskor och resväskor i våran butik i Kungälv, eller här på webben,

Butiken har funnits sedan 2001 och har med åren bllivit allt större och fått ett bredare sortiment. Vi har bytt lokal 2 gånger sedan starten och nu har vi expanderat till två butiker. Nu finns vi på Södra Gränden 1 i Kungälv (även med ingång från Strandgatan). Det är bekvämt att parkera utanför butiken i Kungälv på den stora parkeringen som ligger mellan oss och Göteborgs Kexfabrik och i Stenungsund på gratisparkeringen framför Stenungsunds torg.

Det viktigaste för oss är att erbjuda dig som kund Service, KunskapKvalitet och Miljömedvetenhet.

Det är även viktigt att du som kund känner dig nöjd och får den service du vill ha, oavsett om du handlar i butiken eller på webben, och att du får den information om produkten som du behöver (funktion, passform mm). Därför är det extra viktigt att du ringer oss om du undrar något (tel:0303-18881). 

Själv är jag utbildad inköpare inom textil, mönsterkonstruktion, sömnad och design och har drygt 25 års erfarenhet av kläd-och väskbranschen.

Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna. Vill du ha lite mer samlade nyheter i ett inspirerande nyhetsbrev? Prenumerera då här.


ÖPPETTIDER 
Kungälv, Södra Gränden 1

Mån-fred: 10-18
Lörd: 10-15
Sönd: stängt

Liljedals Väskor Organisationsnummer: 969633-8970

 

Butiken i Kungälv